Stránky

pátek 1. srpna 2008

Amazonská džungle u Rurrenabaque

3 denni vejlet do pralesa - letadlem z La Pazu do Rurrenabaque, odtamtud par hodin jeepem po silene prasny a rozflakany ceste k Santa Rosa. Tady jsme presedlali z jeepu do lodky a plavili se po proudu reky do Camp Moskyto, kde jsme meli zakladnu. Po ceste jsme z lodky civeli na krokodyly, kapibary, opicky, ruzny volavky, zelvicky apod.

Dalsi den jsme vyrazili hledat anakondy, ale bohuzel bylo zatazeno, takze anakondy byly zalezly a nasli jsme kulovy ;( Vecer jsme jeste vyjeli na pivko (mistni Pilsner) a zapad slunce do Sunset Bar. Po ceste zpatky uz byla tma, tak jsme mohli sledovat, jak se pekne odrazi svetlo baterek v ocich krokodylu - nebylo jich zrovna malo :)

Posledni den jsme sjeli kousek nic po proudu a chytali pirane na kousky masa - bylo jich silene moc, takze to slo strasne snadno a kazdej jsme si jich par chytil. Dokonce jsme si jich par nechali upect k obedu, abych okusili jejich masicko - za moc to ale nestalo. Po O uz jsme jeli z5 proti proudu k jeepu, zpatky na letiste a zase nahoru do La Pazu. Ten let je pomerne zajimavej, pze La Paz je v cca 4000m, Rurrenabaque v cca 200m, takze cestou zpatky se porad stoupa a stoupa a pak najednou letadlo pristane - opacnym smerem zase naopak :)




Zobrazit místo Bolivie 2 - vejlet do dzungle na větší mapě

Žádné komentáře:

Okomentovat