Stránky

čtvrtek 24. června 2010

Bukit Lawang (Gunung Leuser National Park)

Vsechny zdravime a posilame dalsi info z nasi cesty. Navstivili jsme vesnici Bukit Lawang a prilehly Gunung Leuser National Park, kde bydli orangutani a dalsi opice a pestuji se gumovniky apod. Tady jsme stravili asi 3 dny, kde jsme vetsinu casu prolejzali dzungli, spali venku a sjizdeli reku na mistnich raftech (=svazane pneumatiky :)). Domorodci jsou tady dost ekonomicky vychytrali a taky si dost navymysli (historky z dzungle), co se jiste na pravde nezakladaji, ale jinak je to celkem zabava..

Jedine co zabava neni, je hmyz. V okamziku, kdy vyprcha ucinost repelentu, nastoupi vojsko komaru a nadela desitky stipancu, ktere bobtnaji do ruznych tvaru az mi dnes vytvorily sloni nohu, se kterou jsem padila za opicema :)
Dalsim cilem (asi 160km z Bukit Lawang) je mesto v kopcich jmenem Berestagi, kde si chceme vystoupit na sopku, ktera ma lehce pres 2000mnm.
Loucime se opet par fotkama. Opicky nastesti jakz takz vysly, ale jinak moc foto-privetive pocasi bohuzel nebylo ;( Na zaver jsme dokonce dost kvalitne zmokli...

Žádné komentáře:

Okomentovat